Kontakta oss

KING MAGAZINE
Story House Egmont
Karlavägen 96
115 26 Stockholm

Chefredaktör: Joel Ågren
Redaktörer: Rasmus Blom
Formgivare/AD: Joakim Kullmer

Annonsansvarig: Mikael Wallenius  
Marknadschef: Nina Lindh   
VD: Per Kjellander        
Förlagschef: Estelle Ejdeholm      
Försäljningsdirektör: Heikki Lampinen   

E-post: fornamn.efternamn@egmont.se        
Telefonväxeln: 08-692 01 00    

Annonsförsäljning:

Mikael Wallenius, 08-545 160 78
mikael@sb-media.se

Har du frågor som gäller prenumeration på tidningen?

Telefon: 08-400 277 23
E-post: pren.king@egmont.se

Annonsinformation.

King Magazine ges ut av Story House Egmont

King Magazine är ett registrerat varumärke av Story House Egmont. Det går bra att citera oss, bara källan anges. För insänt, ej beställt material ansvaras ej. Eventuell vinstskatt i samband med King-anordnade tävlingar betalas av vinnaren. King Magazine är TS-registrerad.

Allt redaktionellt material lagras digitalt och kan komma att publiceras digitalt. Den som säljer material till tidningen anses medge digital lagring och publicering.

Story House Egmont behandlar personuppgifter enligt GDPR.

Cookies, lagrad information och hur vi skyddar din integritet

När du använder Story House Egmonts olika tjänster samlar vi in uppgifter om dig som användare och behandlar dem i enlighet med vår integritetspolicy. Därför är det viktigt att du läser och förstår integritetspolicyn innan du använder Story House Egmonts tjänster. Om du inte godkänner integritetspolicyn bör du inte använda våra tjänster. Du kan när som helst ändra vilka digitala uppgifter vi sparar om dig. Läs gärna mer om våra användarvillkor och hur Story House Egmont hanterar personuppgifter här.

Vårt överskott går till utsatta barn och unga

King Magazine är en del av Story House Egmont, som är ett av Sveriges ledande och mest traditionsrika medieföretag. Inom våra tre huvudområden – Publishing, Marketing Services och E-handel – utvecklar vi engagerande innehåll, högkvalitativa produkter, innovativa tjänster och personliga mötesplatser. Vi är passionerade historieberättare och har en brinnande vilja att göra gott. Genom vår ägare, stiftelsen och mediekoncernen Egmont, skänker vi varje år en stor del av vårt överskott för att stötta barn och unga som har det svårt i livet.

Läs mer på: www.storyhouseegmont.se.

Ansvarig utgivare: Estelle Ejdeholm.