• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Glasklar högtalarlösning

  King gillar kvalitetsljud och ännu gladare blir vi av schysst industridesign. Transparent speaker är en fullträff i båda avseenden och dessutom en baggis att matcha hemmet med.

  Projektet Transparent Speaker startades när designbyrån People People kläckt idén om en genomskinlig högtalare på sin blogg och tusentals personer på internet visat intresse. Ett år har lagts på utveckling av produkten och till våren 2013 kommer den ut i handeln.

  Designen är en minimal fullträff och istället för klumpiga/hifisystem smälter denna lätt in i hemmets inredning. Vad gäller ljudkvalitet finns inte mycket att klaga på. En 6,5 tums subwoofer och två 3 tums drivers ser till att ljudet är... ja, glasklart.

  Högtalaren är anpassad efter modern användning då många idag använder digitaltjänster som Spotify eller sina telefoner för att lyssna på musik. Med stöd för alltifrån en enkel aux-ingång till smidig installation av en Apple Airport gör den det enkelt att spela ljud trådlöst från flera olika källor.

  Transparent speaker kommer att kosta 5 800 kr när den släpps i fysisk handel i maj 2013. Den finns även ett begränsat antal att förbeställa nu på kickstarter där den färdigbyggda versionen finns för dryga 3 000 kr.

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!