King på Scandic Europa!

Under helgen återvänder Scandic Europa med storslagen nypremiär i Göteborg efter ett år av renovering. King reste till västkusten för att få cocktailtips av hotellets restaurang HAK.
Igår premiäröppnade hotell Scandic Europa i Göteborg efter en välbehövlig ombyggnad. King var på plats i hotellets restaurang HAK och för att få er kära läsare i ordentlig helgstämning så bjuder vi nu på receptet på konceptansvarige Ola Anderssons bourbonbaserade signaturdrink för helgen. Du som varken har sanchopeppar eller färskpressad apelsinjuice hemma kan trösta dig med att drinken Moonshine Punsch kommer att serveras för hotellets samtliga gäster från och med nu.

Moonshine Punsch
Du behöver:
2 msk sanchopeppar / 70cl bourbon
12 cl Bulleit Bourbon
2 dl Juice av ananas
4 dl Färskpressad apelsin, citron och lime
1 liter Svart tea
3 msk farinsocker
1 stänk angostura bitter
Soda
Krossad is
Gör så här:
Krydda bourbonen och låt den dra sig i 10 dagar.
Blanda alla ingredienser i en stor glasskål med krossad is. Toppa med soda.
Drinken serveras i en stor glasburk med slev och tennmuggar för 4 personer. Skål!
