Missa inte Microsofts nya Surface–modeller

I höstas lanserades nya Surface Pro 6 och Surface Laptop 2 på ett stort evenemang i New York. Båda med en elegant design i mattsvart. Nu kommer de till Sverige.

För många människor suddas gränserna mellan jobb och fritid ut allt mer. Samtidigt blir tekniken viktigare och vi söker prylar som täcker in allt fler behov i en hårdvara. För att kunna vara produktiv dagarna igenom och göra livet enklare kan Microsoft Surface vara till stor hjälp.

Oavsett vem du är och vad du gör. Från att läsa nyheterna på vägen till jobbet, till att kläcka nya idéer till företaget under ett Teams-möte, eller skissa fram en ny design på den skarpa pekskärmen. Skärmen är framtagen för att underlätta interagerandet med dina enheter och öppnar för nya möjligheter – både på jobbet och hemma.

Microsofts senaste Surface-produkter, Surface Pro 6 och Surface Laptop 2, gör just det – och mycket mer. Och med mer kraft nu än någonsin tidigare.

LÄS MER OM VILKEN SURFACE–PRODUKT SOM ÄR RÄTT FÖR DIG

Missa inte Microsofts nya Surface–modeller

Surface Pro 6 – är ännu mer mångsidig och bättre än någonsin. Sedan den lanserades 2012 har gränserna suddats ut för skillnaden mellan en surfplatta och en dator. Surface Pro 6 är en 2–i–1 produkt som ger dig prestandan av en dator och mångsidigheten av en surfplatta. Surface Pro 6 är ett högpresterande kraftpaket med resurser som Windows 10 och Office 365, eller Photoshop för krävande uppgifter som film- och fotoredigering samt spel. Men lika bra för att surfa på nätet och streama film på resan. Med ett ordentligt tangentbord (tillval) kan du även släppa lös skrivarglädjen. I studio-läge, med den nya Surface-pennan (tillval) blir den ett digitalt ritbord i världsklass. Allt i en enda slimmad, elegant enhet.

Nya Surface Pro 6 är utrustad med Intels åttonde generationens processor vilket innebär 67 procents bättre prestanda än föregångaren. Med den nya, svarta designen förenar den stil, mångsidighet och prestanda bättre än någonsin. Surface Pro 6 har fortfarande en färgsprakande, högupplöst 12,3 tum stor pekskärm, ett steglöst stöd som låter dig vinkla skärmen hur du vill, och ett avtagbart, alcantaraklätt Type Cover tangentbord (tillval). Och trots att den bara väger 770 gram rymmer den nästa generationens processorer, upp till 16 GB RAM-minne – och ett batteri som räcker hela dagen.

LÄS MER OM VILKEN SURFACE–PRODUKT SOM ÄR RÄTT FÖR DIG

Missa inte Microsofts nya Surface–modeller

Microsofts andra nyhet –Surface Laptop 2 är en klassisk laptop. Inga onödiga krusiduller, slimmad med en elegant design, lätt och snabb. Nu lanseras den för första gången i ett läckert, mattsvart utförande. Datorn är solitt konstruerad helt i aluminium, och när locket öppnas möts du av en exklusiv, alcantara-klädd insida, en skarp och krispig 13,5-tums pekskärm. Även tangentbordet hyllas för sin känsla och feedback i tangenterna.

Även insidan har fått sig ett rejält lyft. Surface Laptop har fått åttonde generationens Intel Core i5 eller i7-processorer, vilket innebär att den är hela 85 procent snabbare än den första versionen. Med upp till 16 GB RAM-minne och upp till 1 TB lagring, tillsammans med en batteritid som räcker i upp till 14,5 timmar har du alla möjligheter till kreativitet. Att det sen får plats i ett elegant, stilfullt paket som bara väger 1,25 kilo är svårt att motstå. 2018 fick den utmärkelsen ”bästa bärbara” av webbplatsen Mashable.

Läs mer om Surface nyheter

Läs mer om vilken Surface-produkt som är rätt för dig på microsoft.com/surface. Där kan du även konfigurera och beställa din nya produkt redan i dag.

Dela på Facebook
Tweeta