Så gör du pizzabitar – med en isbricka

Det här är inte bara nytt och roligt, det ser också SÅ gott ut. Så gör du – steg för steg.
Du behöver:
450 gram pizzadeg, delad i två delar.
Massor av goda pizzatoppings, till exempel marinarasås, pesto, champinjoner, oliver, pepperoni, lök, skinka, ananas och riven ost av olika slag.
En isbricka i silikon eller hårdplast.
Gör så här:
1. Ställ in ugnen på 180 grader.
2. Mjöla en yta och kavla ut halva degen till en rektangel, ungefär 3 mm tjock. Gör likadant med den andra deghalvan och lägg den åt sidan.
3. Om du använder en isbricka av hårdplast, olja in den försiktigt.
4. Placera degen över brickan och och tryck ner den i varje hål. Håll kvar trycket i cirka fem sekunder, så att degen tänjs ut ordentligt. Om det ändå skulle gå hål på den kan du använda överflödig deg för att reparera hålen med.
5. Fyll varje hål med godsaker. Du kommer att behöva ungefär en tesked sås och en tesked riven ost, samt övrig valfri topping, per pizzabit.
6. Lägg den andra degrektangeln som ett lock över brickan och försegla med hjälp av en brödkavel.
7. Skär bort överflödig deg från kanterna. Den kan du spara till att göra ännu fler pizzabitar!
8. Lägg brickan i frysen i en timme.
9. Ta ut brickan och häll ut pizzabitarna på bakpapper på en plåt. Här kan du behöva använda en liten kniv för att få bitarna att lossna.
10. Skär isär bitarna.
11. Grädda i ugnen i 15-20 minuter, eller tills degen blir gyllenbrun.
12. Servera och njut!
Om du inte redan blivit sugen på att testa, kolla in videon för garanterat sug efter dessa små pizzabitar:
Try out this ice cube tray hack and make PIZZA BITES!