Här är deltagarna i Filip och Fredriks nya program ”Alla mot alla”

Som På spåret fast punkigare.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-02-20 10:26  |  Lästid: 2 minuter

Det alltjämt aktuella tv-radarparet Filip och Fredrik dyker snart upp i rutan med ett nytt program i genren kändisfrågesport. I programmet ”Alla möter alla” kommer sju kändislag att tävla i en På spåret-liknande kamp där två lag möts i varje avsnitt.

Totalt blir det tjugofyra avsnitt där, som titeln redigt förklarar, alla möter alla innan ett lag hamnar högst på prispallen. ”Alla mot alla” kommer enligt programledarna att bjuda på mer humor än andra frågesportprogram, och även vara punkigare än klassiker som På spåret.

– Fredrik är väl den som håller i taktpinnen och jag går mer på magkänslan. Det låter lite som en Luuk och Lindström dynamik och det får vi hacka i oss. Men vi är punkigare på något sätt, säger Filip Hammar till Aftonbladet.

Här är deltagarna i Filip och Fredriks nya program
Erik ”Jerka” Johansson tävlar tillsammans med Emma Molin i Alla mot alla.

De som tävlar i programmet är bland annat Alex Schulman och Amanda Schulman, Rickard Olsson och Emma Frans, Ebbot Lundberg och Hanna Hellquist, Erik ”Jerka” Johansson och Emma Molin och Alexander Kronlund och Kishti Tomita.

Programledarena hoppas själva på att det ska finnas prestige bland deltagarna och att det skapar en balans av humor och allvar. Filip och Fredrik har för tillfället övergivit sitt nyhetsprogram Breaking News och gett plats åt Jessica Almenäs, en frånvaro som bland annat berott på att de jobbat med att ta fram det nya programformatet.

”Alla mot alla” har premiär måndag 4 mars och sänds måndag till torsdag kl. 22.00 på Kanal 5 och Dplay.

Dela på Facebook
Tweeta