5 favoriter från Ben Gorhams vinterkollektion med Peak Performance

Låt vintern komma. Modestjärnan Ben Gorham är tillbaka med en ny outdoorkollektion för Peak Performance.

Rasmus Blom  |  Publicerad 2020-10-13 15:44  |  Lästid: 2 minuter

För den flitige Kingläsaren är Ben Gorham ett välbekant namn vid det här laget. För nytillkomna läsare kommer här en kort recap: Svenskfödde indisk-kanadensiske Ben Gorham började sin bana som basketspelare men sadlade om till parfymmakare när han 2006 grundade varumärket Byredo. I takt med parfymhusets internationella framgång har Byredo börjat göra mer än bara dofter (nu senast smink) och 43-årige Ben Gorham är i dag vår största manliga profil på den globala modescenen som samarbetar med varumärken i eget namn.

Nu är Ben Gorham aktuell med sin andra kollektion för Peak Performance. Den heter Possessions of my Soul och innehåller 19 plagg och produkter för en kall vinter full av utomhusaktiviteter, vi ser allt från underställ till Gore-Tex-jackor.

Ben Gorhams nya outdoorkollektion med Peak Performance är en hyllning till naturen.

“Jag vill att folk ska förstå hur magisk naturen kan vara. Städer är mer eller mindre de samma. När du upplever naturen öppnar sig en helt ny värld och ett nytt äventyr kan börja”, säger Ben Gorham apropå kollektionen.

Även om du inte delar Byredo-grundarens förkärlek för skidåkning, vandring, klättring eller annan outdoorverksamhet kan Possessions of my Soul ändå vara av intresse. Flera av plaggen är lika snygga i stan som på en hike i bergen. Nedan följer våra fem favoriter.

Pris: 11 000 kr.
Pris: 5 500 kr.
Pris: 10 000 kr.
Pris: 4 000 kr.
Pris: 4 000 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-10-13 16:09