5 favoritplagg från Arsenal-stjärnans hållbara kollektion med H&M

H&M lanserar sin första hållbara herrkollektion i samarbete med Premier League-stjärnskottet Héctor Bellerín. King har handplockat sina favoritplagg.

Rasmus Blom | Foto: Getty Images och H&M  |  Publicerad 2021-02-02 13:43  |  Lästid: 2 minuter

Arsenal-stjärnan Héctor Bellerín har gjort succé i Premier League och sägs jagas av andra europeiska storklubbar som Barcelona, PSG och Juventus. Men det är inte bara på planen som den spanske högerbacken har gjort sig ett namn. 25-åringen har seglat upp som en av fotbollsvärldens viktigaste klimatröster som nyligen investerade pengar i miljöklubben Forest Green Rovers – världens första koldioxidfria fotbollsförening – samt lovade att han skulle plantera 3 000 träd för varje Arsenal-vinst under säsongen 2019/2020.

Fotbollsspelaren Héctor Bellerín lanserar hållbar H&M-kollektion.

Héctor Bellerín har även uppmärksammats i modesammanhang för sin medvetna stil och höga modegrad, varför han nu lanserar en egen kollektion med svenska modejätten H&M. I linje med Arsenal-spelarens stora klimatintresse är herrkollektionen Edition by Héctor Bellerín helt och hållet gjord av hållbara material där Bellerín varit delaktig i varje moment av designprocessen.

Héctor Bellerín hoppas att samarbetet med H&M kan fungera som ett statement.

– Mode är som aktivism, och våra kläder kan sprida positiva budskap till andra. Jag är glad att tillsammans med H&M ha skapat en kollektion som är helt och hållet tillverkad av hållbara och spårbara material. Vi vill skapa en bättre framtid för modevärlden och hela planeten, säger fotbollsstjärnan.

Vi på King har valt ut våra favoritplagg från den prisvärda och vårdoftande kollektionen.

T-shirt, 149 kronor.
Fiskarhatt, 149 kronor.
Anorak, 499 kronor.
Kostymbyxor, 399 kronor.
Kavaj, 599 kronor.

Edition by Héctor Bellerín-kollektionen släpps den 18 februari på hm.com och i utvalda H&M-butiker.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-02-02 14:09