5 nyheter på Netflix som får oss att längta till tv-soffan i juli

Vadå vara utomhus? Kingredaktionen plockar ut fem spännande tillskott ur Netflix utbud som får oss att längta till vardagsrummet lite extra i sommar.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-06-24 14:58  |  Lästid: 2 minuter

Passa på att vara utomhus när det är bra väder? Dumheter. Netflix nya och ständigt påfyllda utbud ger dig minst lika många anledningar att stanna inne. Att det inte finns någon dålig tid för att nöta igenom nästa och nästa avsnitt även i högsommarmånaden juli är ju sedan gammalt. Kingredaktionen plockar ut fem spännande tillskott i streamingjättens utbud som gör att vi längtar in till vardagsrummet lite extra i sommar.

Stranger Things, säsong 3 |4 juli

Den ständigt hajpade 80-talsromantiska Netflix-serien är snart tillbaka i ny skepnad. Kidsen har växt upp (nåja), det är 1985 i Hawkins, Indiana och en stor del av handlingen ska tydligen kretsa kring stadens lokala köpcenter Starcourt.

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein | 16 juli

Den tillsynes mycket sympatiske Stranger Things-mannen David Harbour står för huvudrollen i ännu ett Frankenstein-porträtt. Denna gång på en streamingjätte nära dig och i mockumentär-format.

Orange is the New Black, säsong 7 | 26 juli

Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed | 19 juli

Titeln avslöjar allt du behöver veta om serien där komedikungen Jerry Seinfeld ger sig ut på bilfärd med diverse världskända komikerkollegor för att dricka kaffe och dra ett och annat skämt.

The Last Czars | 3 juli

När social oro och krav på reformer sveper genom Ryssland under det tidiga 1900-talet utlöser tsar Nikolajs motstånd en revolution som leder till slutet på en dynasti.

Artikeln publicerades först på Café.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-06-24 15:13