5 konton du inte får missa på Instagram

Fula skor på bussen, hipsters på Södermalm och uttråkade män som väntar på sina fruar. Här är fem roliga Instagramkonton du inte får missa.

Redaktionen  |  Publicerad 2017-04-28 07:00  |  Lästid: 2 minuter

Hipsterphotografen

Huserar du kring Nytorget på Söder och skulle kalla dig för en hipster? Akta dig då för Hipsterphotografen. Sticker du ut lite mer än vanligt med dina kläder har du all anledning att se dig om så du inte blir förevigad på detta Instagramkonto. 

Kolla in kontot här  

Konsultdojan

”Talk the talk walk the walx.”. Är du en äldre man som jobbar som konsult och ofta befinner dig på buss eller tunnelbana? Ta då en ordentlig koll på dina skor. Ser de ut som skorna gör på det här kontot kan du hamna på ”Konsultdojans” Instagram. Tro oss, det vill du inte. 

Kolla in kontot här. 

Pallvis med exceldokument kräver gaffeltruckslansarna

A post shared by @konsultdojan on

Miserable Men 

”Men that went shopping. It’s a global epidemic.” Uttrycket ”Sålt smöret och tappat pengarna” känns passande på dessa män. Män som väntar, på sina fruar, i olika köpcentrum. Låter det trist? Det är det, för männen. Inte för oss som får kolla på det. Enjoy. 

Kolla in kontot här. 

In his mind, he's driving home.

A post shared by Miserable Men (@miserable_men) on

Kanye doing things

Kanye West, den ödmjuke artisten, har många bollar i luften. Ena dagen träffar han Trump, nästa dag matar han getter. På det här kontot får man se Kanye göra saker. Enkelt men kul. 

Kolla in kontot här. 

Kanye meeting with Donald Trump.

A post shared by Kanye Doing Things (@kanyedoingthings) on

Tommy Lenk

Den amerikanske skådespelaren Tommy Lenk har ett Instagram-konto med över 200 000 följare. Anledningen till de tusentals följarna? Tommy härmar andra kändisar/modeller på sitt konto, och likheterna är både roliga och ibland också slående. 

Kolla in kontot här. 

A post shared by Tom Lenk (@tommylenk) onDela på Facebook
Tweeta