Acne byter land

Redaktionen  |  Publicerad 2006-10-02 08:47  |  Lästid: 1 minut
Bild 428573
Skiss över Browns exteriör på Norrmalmstorg.
Ett märkligt byte äger rum i slutet av Oktober. Acne på Norrmalmstorg i Stockholm tar nämligen hela sitt pick och pack – kläder, inredning och personal – och flyttar till London. Adressen blir 38-39 South Molton Street, där butiken Browns Focus i vanliga fall huserar. De flyttar nu till Norrmalmstorg och Acnes lokaler för att sälja godbitar från designers som Josh GootPhilip Lim och Ashisch – märken som annars inte går att hitta i Sverige. Och tyvärr för oss killar inte komma göra det nu heller – det är nämligen bara Browns damavdelning som flyttar. (Trösta dig istället med lite nätshopping på utmärkta brownsfashion.com.)
– När det plötsligt slog oss att det faktiskt var fysiskt möjligt att göra något så konstigt som att byta butiker, och liksom leka utbytesstudenter, visste vi med det samma att trots att idén var något okonventionell var planen egentligen totalt logisk! säger Alexandra Stylianidis, inköpare på Browns Focus.
Butiksbytet startar 26 oktober och slutar 5 november och innebär inte bara ett förändrat utbud i stan, utan också att sex butiksbiträden byter lägenheter och liv med varandra i 10 dagar.

Av: Text: Erik Gripenholm

Dela på Facebook
Tweeta