Den här alarmklockan väcker dig med nymalet kaffe på nattduksbordet

Har du svårt att rulla ur sängen på morgonen utan kaffe? Den här alarmklockan kan vara lösningen.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-10-17 16:05  |  Lästid: 2 minuter

För den som inte är en morgonperson kan kaffe vara det enda som får igång en i nyvaket tillstånd. Problemet är bara att man fortfarande behöver lyckas med att lämna sängen för att kunna hälla i sig en kopp. Nu finns dock en lösning för det problemet i form av en alarmklocka som gör kaffet åt dig på nattduksbordet.

Kaffekokaren väcker dig antingen med ett alarm, eller med doften av nymalet kaffe och ljudet av bubblande vatten. När du slår upp ögonen väntar sedan en nybrygd kopp färdig på nattduksbordet. Bättre än så blir det inte för alla morgontrötta kaffedrickare.

Den här alarmklockan väcker dig med nymalet kaffe på nattduksbordet

Med hjälp av induktionsuppvärmning och kullager av rostfritt stål, kokas kaffevattnet upp för att sedan droppas ner i den medföljande koppen medan du sover. Det finns också en kylare för kräm eller mjölk som aktiveras av en infraröd sensor för att inte slösa ström om det inte finns något inuti. 

Det enda du behöver komma ihåg är att fylla på med kaffebönor, socker och mjölk och slå på larmet innan du lägger dig, så kommer den automatiskt att börja koka kaffe på morgonen innan du vaknar. Läs mer om hur kaffekokaren fungerar här

Den här alarmklockan väcker dig med nymalet kaffe på nattduksbordet

Kaffekokaren ”The Barisieur” finns att köpa här.

Läs också:Dela på Facebook
Tweeta