Fråga Claes: Vilken kostym ska jag köpa?

 |  Publicerad 2011-10-28 14:07  |  Lästid: 1 minut

Bild 457724
J.Lindeberg knäpper dubbelt i strechullkostymmodellen Filippo.
Tjena Claes,

 

Är sugen på att kanske plöja ner lite pengar i en ny kostym och undrar således vilka trender jag bör ”anpassa” mig efter om jag vill uppfattas som någorlunda à jour utan att för den sakens skull få skällsordet ”modeoffer” kastat efter mig?

 

Vänligen,

 

Gusten

 

Tjena Gusten,

 

På kostymfronten har det rent siluettmässigt varit någorlunda stiltje de senaste säsongerna och kommer så att förbli. Vi talar fortfarande om en genomgående smal passform med smala och lite kortare byxor utan slag. Vi talar fortfarande om – just det – Mad Men och då inte minst dess protagonist Don Draper. Vill man ta ut svängarna något så ser vi en hel del dubbelknäppt denna säsong och rent materialmässigt gör såväl flanell som kritstreck stor comeback. Min personliga rekommendation blir således en smal tvåknäppt kritstreckskostym i tunn antracitgrå ull med någorlunda mjuk axel och korta byxor.  

Dela på Facebook
Tweeta