Game of Thrones-skådisen kan bli nästa James Bond

Tidigare har det ryktats om Idris Elba, Tom Hardy och en kvinnlig insats. Nu spås Richard Madden från Game of Thrones vara en möjlig kandidat för den prestigefulla agentrollen efter Daniel Craig.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-10-19 09:12  |  Lästid: < 1 minut

Det har på sistone snackats en del om Richard Madden, kanske för många mest känd som Robb Stark och ”King of the north” från fantasyserien Game of Thrones.

Detta då den brittiska tidningen Daily Mail tidigare i veckan skrev att Bondproducenten Barbara Broccoli varit mycket nära att kontakta den skotske 32-åringen. Och det angående inget mindre än huvudrollen för framtidens Bondfilmer.

Tidningen hänvisar till källor i filmbranchen som hävdar att produktionsbolaget bakom Bondfilmerna EON Productions, ska ha varit imponerade av skådespelarens tolkning av krigsveteranen David Budd i brittiska tv-serien Bodyguard.

Idris Elba, tidigare från Avengers: Infinity War och The Wire har även han länge varit ett återkommande namn i diskussionerna om huvudrollen. Det är dock något som skådespelaren nyligen ska ha dementerat.

Det har också gått rykten om att Emily Blunt, från filmerna The Girl on the Train och Sicario, skulle kunna bli den första kvinnliga Bond. Där har dock producenten Barbara Broccoli, som har sista ordet i tillsättningen för rollen, sagt nej.

– Bond är en man. Han är en manlig karaktär. Han skrevs som man och jag tänker att han troligen ska fortsätta med att vara man, säger hon till The Guardian.

Läs också:Dela på Facebook
Tweeta