Här är superbion som öppnar i Uppsala i vinter

Ute efter en maxad bioupplevelse? Den nya bioanläggningen i Uppsala vill dra in besökaren lite extra i filmernas värld – genom olika installerade effekter som bland annat vind och kittel under fötterna.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-10-16 11:29  |  Lästid: < 1 minut

I början på december inviger danska biojätten Nordisk Film Bio den första supermoderna svenska biografen i Gränbystaden i Uppsala. En satsning med målet att sätta en helt ny standard för den svenska bioupplevelsen.

Biografen introducerar det nya så kallade 4DX-konceptet som ska dra in besökare ännu mer i filmernas värld och ge en upplevelse mer maxad än någonsin tidigare. Detta med hjälp av 19 olika effekter som vind, vatten, dimma, lukt, snö, såpbubblor, värmepust i ansiktet och kittel under fötterna.

Här är superbion som öppnar i Uppsala i vinter

Bioanläggningen i Uppsala kommer bestå av fem topputrustade salonger. Varje salong kommer att erbjuda fåtöljer som går att luta till nästan horisontellt läge – med reglerbart fotstöd. Med hjälp av Dolby Atmos-teknik, laserprojektorer och RealD 3D utlovar man att ”sätta en helt ny standard på bioupplevelsen utan att det kostar mer än det normala biobesöket”.

Biografernas biljetter börjar säljas i november på Nordisk Film Bios hemsida


Dela på Facebook
Tweeta