Här är trailern till nya ”Captain Marvel”

Nästa år spelar Brie Larson den första självständiga kvinnliga huvudkaraktären någonsin för en fristående film i Marvels filmhistoria.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-09-18 13:59  |  Lästid: < 1 minut

Nästa år kommer vi få se superhjälten Captain Marvel introduceras till Marvels stora filmuniversum. Och nu har Marvel släppt första trailern för filmen där Brie Larson kommer spela huvudrollen. Hennes medverkan gör henne till den första självständiga kvinnliga huvudkaraktären någonsin för en fristående film i Marvels filmhistoria.

I Captain Marvel får vi lära känna Carol Danvers, spelad av Brie Larson, som blir en av galaxens mest kraftfulla hjältar och hamnar mitt i ett krig mellan två olika raser. I filmen har Carol Danvers lämnat jorden för att gå med i ett lag som kallas Starforce, som leds av en karaktär som spelas av ingen mindre än skådespelaren Jude Law.

Brie Larson är tidigare känd från bland annat filmer som Kong: Skull Island, The Gambler, och vann en Oscar i bästa kvinnliga huvudroll 2016 för succéfilmen Room.

Se nya trailern för filmen här nedan. 

Trailern bekräftar också att Danvers kommer springa in i den ondskefulle karaktären Ronan, tidigare från Guardians of the Galaxy, som länge varit en klassisk skurk i Marvels serier. Filmen, som kommer utspela sig på 90-talet kommer också att innehålla en yngre Nick Fury, (Samuel L. Jackson) och Agent Coulson, (Clark Gregg).

Captain Marvel har premiär på bio den 8 mars 2019.Dela på Facebook
Tweeta