Här är trailern till nya säsongen av True Detective

Tredje säsongen av HBO:s storhyllade och senast floppade tv-serie True Detective väntar runt hörnet. Se nya trailern med Oscarsbelönade Mahershala Ali i huvudrollen här.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-11-05 10:15  |  Lästid: < 1 minut

En av årtiondets mest hyllade tv-serier True Detective är på väg tillbaka i en ny säsong. Denna gång är det den Oscarbelönade skådespelaren Mahershala Ali som tar huvudrollen och förväntningarna är förstås skyhöga med tanke på succén från första säsongen av polisdramat.

Den första säsongen från 2014 som skapades av Nic Pizzolatto med Matthew McConaughey och Woody Harrelson i huvudrollerna blev snabbt en supersnackis världen över, och räknas ofta med som en av årtiondets bästa tv–serier.

Säsong 2 från 2015 med skådespelarna Vince Vaughn, Colin Farrell och Rachel McAdams fick det däremot lite tuffare och blev inte i närheten av lika uppskattad.

Mahershala Ali – tidigare känd från filmen Moonlight och tv-serien House of Cards, kommer i den tredje säsongen spela i huvudrollen som polisen Wayne Hays från nordvästra Arkansas. Övriga som medverkar i rollistan är Ray Fisher, Stephen Dorff, Scoot McNairy, Carmen Ejogo och Mamie Gummer.

Den tredje säsongen av True Detective har premiär på HBO Nordic i januari 2019. 

Se trailern här:

Läs också: Dela på Facebook
Tweeta