H&M:s vårkollektion utvald av The Weeknd

Spring Icons Selected by The Weeknd är en komplett vårkollektion utvald av en av världens mest hyllade artister. Kollektionen beskrivs som en blandning av street-inspirerande passformer och klassiskt skräddade nyckelplagg.

Redaktionen  |  Publicerad 2017-02-02 09:09  |  Lästid: 1 minut

Det är artisten The Weeknd som har valt ut kollektionen och satt sin personliga prägel på plaggen. Kollektionen har urbana influenser, med både tjockare bombarjackor och t-shirts till skinnjackor. T-shirtarna har ribbade kanter och byxorna har resår i midjan. Även klassiska plagg som skjortor och kavajer finns i kollektionen. 

H&M:s vårkollektion utvald av The Weeknd

”Jag älskar att kombinera urbana plagg som bomberjackor och huvtröjor med klassiska skjortor och kavajer. Kollektionen innehåller skräddade plagg som samtidigt har en street-inspirerad look, vilket är precis så jag tycker herrkläder ska vara”, säger Abel Tesfaye, The Weeknd, i ett pressmeddelande. 

 

H&M:s vårkollektion utvald av The Weeknd

”Abels personliga stil passar perfekt in på H&M:s herrmode den här våren. Han har verkligen ett öga för de små detaljerna som gör skillnad, och Spring Icons Selected by The Weekend är en perfekt blandning av uppdaterade herrklassiker, för en skräddad urban streetlook”, säger Andreas Löwenstam, designchef för H&M:s Herrsortiment.

H&M:s kollektion kommer finnas i alla H&M-butiker som säljer herrkläder och online, med start den 2 mars.   

Du missar väl inte Kings nyhetsbrev?


Dela på Facebook
Tweeta