Kanye West släpper 2 nya album – och skriver bok på Twitter

Kanye West har återvänt till Twitter. Och han kommer inte tomhänt.

Magnus Kvandal  |  Publicerad 2018-04-20 07:05  |  Lästid: < 1 minut

Efter att ha spenderat elva månader borta från Twitter återvände Kanye West till plattformen i veckan – och det med stora nyheter. Igår kväll bekräftade rapparen för sina dryga tio miljoner följare att han släpper två nya album i juni. Ett soloalbum med sju låtar kommer den första juni, och ett andra album inspelat tillsammans med rapparen Kid Cudi kommer en vecka senare.

”Den heter ’Kids see ghosts’. Det är namnet på gruppen”, skriver han. Det blir första gången Kanye West släpper nytt sedan ”Life of Pablo” kom 2016.

Kanye har också börjat skriva vad han kallar en filosofibok, i realtid, på Twitter. Boken ska heta ”Break the simulation”, och fragment av den finns redan publicerade i form av korta inlägg som när de slås samman ska bli till en bok. ”Jag kommer att skriva på den här boken när jag känner för det”, skriver han. ”Ingen utgivare eller publicist ska kunna berätta för mig vad jag ska skriva, var eller hur många sidor jag ska skriva. Det här är inte en finansiell möjlighet, det är ett naturligt behov att uttrycka sig”

Dela på Facebook
Tweeta