CDLP x Grand Hotel Tremezzo

Svenska CDLP breddar utbudet av produkter med en limiterad serie badbyxor i samarbete med italienska Grand Hotel Tremezzo.

andreas  |  Publicerad 2019-06-06 11:29  |  Lästid: 2 minuter

CDLP har sedan starten tagit underklädesbranschen med storm genom flera spännande samarbeten och en unik kommunikation. Från avskalade kalsonger och strumpor till badbyxor av tre olika modeller i samarbete med anrika Grand Hotel Tremezzo vid bildsköna Comosjön.

Kollektionen som består av de tre modellerna Aperitivo (Swim Trunks), Pescina (Swim Shorts) och Riva (Swim Briefs) är alla framtagna i det innovativa och hållbara materialet ECONYL®, en nylonfiber av hög kvalitet som framställs uteslutande av fisknät och avfall.

Badbyxorna är framtagna i ECONYL® som tillverkas av fisknät och nylonavfall

Färgskalan som är direkt inspirerad av miljön runt det bildsköna hotellet består av de tre blå nyanserna Bellagio, Como och Navy, samt Alpine White och Tremezzo Orange.

Delar av kollektionen

Modellen Aperitivo är en klassisk Swim Trunk som sträcker sig till mitten av låret och den kanske mest lättburna av modellerna. Här har man en modell som enkelt kan kombineras med skjorta, piké eller t-shirt och utan problem kan bäras såväl till som från stranden.

Kampanjen är fotograferad på det ikoniska hotellet vid Comosjön.

Den kanske mest iögonfallande modellen är Riva som är ett par klassiska Briefs. En trend som växer sig allt starkare men som kräver en stor portion självförtroende och sommarträning. Den sista modellen är Pescina som är en kortare shortsmodell. Prisnivån ligger på 1 385kr för Aperitivo, 1 199kr för Pescina och 749kr för Riva.

Kollektionen säljs uteslutande via Mr Porter och CDLP.com.

Aperitivo i Navy och Pescina i Tremezzo Orange
Pescina i Tremezzo Orange och Riva i Alpine White.
Dela på Facebook
Tweeta