Morjas lanserar bälten i företagets signaturfärger

Morjas har vuxit fram som en personlig favorit bland prisvärda randsydda skor. Senast i raden av produkter man lanserat är bälten i företagets signaturfärger.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2020-06-17 16:38  |  Lästid: 2 minuter

Oavsett om man tillhör kategorin som gillar att slaviskt matcha skor och bälte eller de som är lite mer liberala kring hur man kombinerar dessa två produkter är en sak säker. Det är många som saknat ett bälte med snygga detaljer i hög kvalitet till ett rimligt pris. Morjas är på inget sätt förstt med den här typen av produkter. Tvärtom har det traditionellt sett varit vanligt att många skovarumärken erbjuder bälten i samma kvaliteter och nyanser som företagets skor.

Dock har dessa inte sällan en prislapp en bra bit norr om tusenlappen och ibland närmare det dubbla vilket för många kan kännas svårsmält. Priset kan mycket väl vara berättigat sett till hantverk och kvalitet men behovet är kanske inte fullt så stort.

Morjas har valt att producera sina bälten i en liten fabrik som även producerar för några av de absolut främsta i modeindustrin. Prisnivån ligger på 895 kr och man använder samma skinn och mocka som i den permanenta skokollektionen. Företaget har också tagit fram ett eget, lätt rundat bältesspänne i stål och bältet har en bredd på 3.5 cm. Det ger en klassisk och tidlös känsla och passar perfekt till lediga byxor som jeans eller chinos med bälteshällor.

Våra favoriter är modellerna i mocka då de kanske gifter sig allra bäst med just grövre byxor och ett par loafers eller single monks i samma nyans.

Morjas nya bälte i mörkbrun mocka tillsammans med jeans och rutig kavaj
Versionen i Burgundy Calf
Dela på Facebook
Tweeta