Shoegazing Super Trunk Show: Lördag 28/9

Trunk Show-schemat haglar tätt och nu till helgen är det skomecka i Stockholm. Missa inte Shoegazing Super Trunk Show på Scandic Anglais 28/9.

andreas  |  Publicerad 2019-09-25 09:25  |  Lästid: 2 minuter

Till helgen är det igen dags för den årliga Shoegazing Super Trunk Show i Stockholm och närmare bestämt på Scandic Anglais. I vanlig ordning kommer det krönas en vinnare av SM i skoputsning samt finnas en uppsjö av tillverkare av klassiska kvalitetsskor på plats för att visa upp utbudet.

Förra årets event var välfyllt som vanligt

Nya inslag för i år är bl a prisvärda aktörerna  CNES Shoemaker och Sons of Henrey där den förstnämnda producerar randsydda skor i Vietnam till ett pris på ca 2 000 kr. Sons of Henrey är istället en mellanprisaktör runt 3 800 kr men gör fantastiskt fina skor för pengarna. Utöver dessa två nykomlingar hittar vi Skolyx som visar upp sin imponerande Artista-linje, Kroatiska Zeb Shoes som erbjuder MTM med modifierade basläster samt brittiska Bespokeskomakaren Foster & Sons nya RTW-linje med handgjorda skor från ca 8 000 kr.

CNES Shoemaker från Vietnam med skor för runt 2 000 kr.

För de som är intresserade kommer Mikael Håkansson från Magic Mike Patina demonstrera hur man handmålar skor efter eget önskemål via sin patinaservice. Man kommer även visa upp pallplatserna 1, 2 och 3 från årets världsmästerskap i skomakeri där svenske Daniel Wegan gick segrande ur striden.

1:a, 2:a och 3:e plats i världsmästerskapen i skomakeri.

Det mycket populära inslaget från förra året; Shoegazing Market gör comeback där second hand-försäljning av begagnade kvalitetsskor sker på plats. Här finns utmärkta möjligheter att prova ut storlek och modell samt fynda hög kvalitet till rimliga priser.

Shoegazing Market inkluderar en mängd bättre begagnade kvalitetsskor till rimliga priser.

Eventet går av stapeln på lördag den 28/9 och pågår mellan klockan 10-18 på Scandic Anglais, vid Humlegården i Stockholm. För mer information om eventet rekommenderar vi ett besök på shoegazing.se.

Dela på Facebook
Tweeta