Martin Björk syr egna kläder

Varför så hemlig tills nu?- Det bottnar väl som mycket annat i dålig självkänsla 

Redaktionen  |  Publicerad 2010-06-17 09:10  |  Lästid: < 1 minut
Bild 425668

 

och i en rädsla för att misslyckas och för att få skit från folk som tycker att man ska hålla sig till en sak och inte tro att man är någon. En nära vän i reklambranschen fick mig att tänka om, så nu ökar jag takten. Målsättningen är att bygga ett varumärke inom casual streetwear som inom två år, vid sidan av nätet, ska säljas i varje medelstor svensk stad.

 

Vad bär du själv för kläder i sommar?
– Jag är nog rätt enkel i min stil, och föredrar säkra kort från svenska märken som Filippa K och Acne – och MdotB, såklart. Så länge det sitter bra, är stilrent och saknar stora loggor så är jag nöjd.

 

Hur många kommentarer i stil med ”Fråga Olle-Martin gör som exet – syr egna kläääder” tror du kommer att hagla?
– Haha, jag är jäkligt trött på att kopplas ihop med Lena. Tiden med henne var fantastisk, fast den är över sedan länge. Men jo, jag är absolut förberedd på syrliga kommentarer av olika slag.

Du har spelat i två olika teaterpjäser konstant under två år. Vad gör du i sommar?
– Jag åker till L.A. i ett halvår för att förverkliga en gammal dröm nämligen att läsa skådespeleri och gå på auditions. Det var Andreas Carlsson som gav mig en spark i baken och fick mig att våga, tack för det. Jag har ingen aning om hur det slutar, men jag har i alla fall lovat Olle att vad som än händer ska jag inte spela in porrfilm (skratt)!

 

Bild 425669
Mössa, 350 kronor, t-shirt, 500 kronor, armband, 700 kronor och nylonjacka, 1 200 kronor. 

Bild 425670

Linne, 400 kronor och linnebyxor, 700 kronor.
Bild 425671
T-shirt, 500 kronor, nylonjacka, 1 200 kronor, armband, 700 kronor och linnebyxor, 700 kronor.

MdotB säljs bland annat på PUB i Stockholm, Spirit i Malmö och på 111vox.com.  

Dela på Facebook
Tweeta