Philips bästa stiltips inför helgen

Philip Conradsson bjuder på outfitinspiration inför helgen.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2018-02-02 08:50  |  Lästid: 2 minuter

Vi närmar oss en helg där vädret inte verkar bli ett dugg bättre än vad vi erfarit i veckan. Förhoppningen om att snart kunna byta ut vintergarderoben mot de tunnare jackorna, ljusare byxorna och nättare skorna får men andra ord vänta. Därför har vi i dagens artikel valt ut en look som utan tvivel kommer hålla dig både varm, torr och snygg under helgens aktiviteter.

Jacka – Canada Goose

Philips bästa stiltips inför helgen

Funktionalitet är ofta inte förknippat med design, men visst finns det undantag. Den minimalistiska och avskalade jackan från Canada Goose är ett lysande exempel på just det. Jackan är utrustad med dubbeldragkedja, två generösa sidfickor, mudd vid ärm och hals, perfekta attribut som gör den perfekt lämpad för citymiljö även när temperaturen kryper under nollan.

Ni hittar jackan här.

 

Byxorna – Barena

Philips bästa stiltips inför helgen

Italienska Barena är ypperliga på att tillverka skräddade plagg på ett avslappnat sätt, en fördelaktig kombination för helgen. De gråa Prince of Wales-mönstrade byxorna kommer i en tunn ullkvalitet som med enkelhet kan bäras året om. Perfekt att matcha till en sportigare jacka och sneakers.

Ni hittar byxorna här.

 

Sneakers – Common Project

Philips bästa stiltips inför helgen

Marinblå lädersneakers från Common Projects med sin typiska vita sula är alltid ett bra alternativ oavsett om de matchas till kostym, uddabyxor, chinos eller jeans. Modellen Achilles är märkets mest klassiska och igenkända modell som under de senaste åren revolutionerat marknaden för premiumsneakers.

Ni hittar skorna här.

 

 

Dela på Facebook
Tweeta