Ryan Reynolds gör stoner-version av ”Ensam hemma”

Filmen "Stoned alone" beskrivs som en spin-off på barnfilmsfavoriten "Ensam hemma", med skillnaden att huvudkaraktären är en vuxen man som röker alldeles för mycket gräs.

Magnus Kvandal  |  Publicerad 2018-07-27 10:08  |  Lästid: < 1 minut

Det är Deadpool-stjärnan och den självutnämnda ”fulla farbrorn i Marvel-universumet” Ryan Reynolds som ska producera filmen, tillsammans med sitt produktionsbolag Maximum Effort och Twentieth Century Fox. Det skriver Variety. Det är även möjligt att vi får se Reynolds i en av rollerna.

Produktionen är fortfarande i ett väldigt tidigt stadium, men filmen ska tydligen påminna en hel del om klassikern ”Ensam hemma”. Skillnaden är att huvudpersonen inte längre är en åttaårig pojke som glöms kvar hemma när familjen åker till Paris på semester. I stället kretsar handlingen kring en ”gräsodlande loser i 20-årsåldern som missar flyget till en planerad skidsemester”, skriver Deadline.

När han missar sitt plan gör han det bästa av situationen genom att bli hög. När paranoian slår in tror han sig höra hur någon bryter sig in i hans hus. Det visar sig att det händer på riktigt – och hög som ett hus och full av paranoia försöker han försvara sitt hem från ett gäng inbrottstjuvar.

 

Läs också:


Dela på Facebook
Tweeta