Så är Marc Jacobs lillebrors butik

 

Johan Magnusson  |  Publicerad 2010-09-22 09:37  |  Lästid: 1 minut
Bild 425382
Kände modefotografen Brian Bowen Smith på spexhumör i morse tillsammans med sin nylanserade bok om Marc Jacobs som säljs i butiken.
På 200 kvadratmeter presenterar Marc Jacobs fashionabla småsyskon stora delar av sina kollektioner och olika samarbetsprojekt. I en ruff New York-miljö utformad av arkitekten Stefan Jaklitsch finns alltifrån stickat till accessoarer, såsom väskor och gummistövlar, samt böcker och skolprylar.
– Kläderna från Marc by Marc Jacobs ska bäras på ett skönt och lekfullt sätt och vi har gott om produkter runt omkring att kombinera med, säger Marise Østergaard som sedan tidigare driver Marc by Marc Jacobs-butikerna i danska Köpenhamn och Århus och nu öppnar den i Stockholm tillsammans med sin man Nikolaj och fastighetsbolaget Hufvudstaden.
Bild 425383
Bra köp i nya butiken: Väskorna.
Bild 425384
Gott om blått i Marc by Marc Jacobs höstkollektion.
Bild 425385
Marc by Marc Jacobs höst/vinter 2010 med bra höstskjortor och annorlunda stickade plagg.
I kväll hålls en emotsedd invigningsfest och i morgon öppnar butiken för alla shoppingsugna. Precis som de butiksanställda som King pratade med under morgonen gör alla läsare klokt i att, som på bilden ovan, ta en extra titt på de höstsnygga rutiga skjortorna och flera uppseendeväckande stickade plagg.
Dela på Facebook
Tweeta