Så kommer du brudparet inpå bara skinnet

Underklädesjätten Björn Borg uppmärksammar våra största höjdpunkter i sommar - kronprinsessbröllopet och fotbolls-VM - med varsin specialkollektion. Vi har bilderna - och avslöjar också hur du hamnar på det blivande äkta parets underkläder.

Johan Magnusson  |  Publicerad 2010-06-02 12:54  |  Lästid: 1 minut
Bild 425723
Som frekvent läsare av den här sajten kan du inte ha missat modemärkenas specialkollektioner inför sommarens fotbollsfest i Sydafrirka – Fred Perry, Polo Ralph Lauren och Happy Socks är bara några av alla dem som släppt särskilda VM-kläder. Samtidigt har svenska varumärken både tagit och givit inför Victoria och Daniels bröllop på fredag om två veckor.
Björn Borg vill naturligtvis inte vara sämre och svarar med specialkollektionerna Royal Wedding och Nations.
I Nations-kollektionen har en kollektion med elva länders flaggmönster tagits fram för herr, dam och barn. Bland länderna återfinns bland annat Sverige, Danmark, Norge, England och USA.
Bild 425724
Heja Sverige!
Bild 425725
Viva Italia!
Kollektionen Royal Wedding å sin sida består av tre herrmodeller varav den av dem som syns på bilden överst i artikeln naturligtvis sticker ut mest. I en interaktiv kampanj som pågår på märkets hemsida kan du också hälsa till brudparet. Det gör du genom att antingen få ditt namn skrivet på de underkläder som Björn Borg skänker till brudparet eller med en mer personlig hälsning som lämnas över i ett häfte till de lyckliga tu.
Bild 425726  
En av trosmodellerna i Royal Wedding-kollektionen – med slöja baktill och allt.
Båda underklädeskollektionerna är limiterade och producerade i exklusiv bomull. Herrmodellerna kostar 230 (Nations) respektive 300 kronor (kalsongmodellen med flugan) och säljs i Björn Borgs egna butiker, webshop och utvalda återförsäljare.
Dela på Facebook
Tweeta