Tom Hardy skriver på för Venom-trilogi

I höst släpps actionladdade filmen Venom på bioduken i Sverige – ett äventyr baserat på Marvels serietidningar. Nu har stjärnskådisen Tom Hardy gått med på att medverka i ytterligare två filmer.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-08-27 12:49  |  Lästid: < 1 minut

Skådespelaren Tom Hardy står nu även som klar för att medverka i uppföljarna till höstens stora serietidningsfilm Venom. Om filmen visar sig vara framgångsrik efter biopremiären vill han gärna spela karaktären Eddie Brock, och hans alter ego Venom i två filmer till. 

– Jag är öppen för vad som helst. Vi har skrivit på för tre filmer, så allt är möjligt. Vi får se hur biopubliken svarar. Jag tycker det är en fantastisk karaktär och älskade att spela dem båda, säger han till Total Film.

I filmen spelar Tom Hardy rollen som Eddie Brock. En journalist vars kropp tas över av en ond och mystisk gegga. Något som tvingar honom att lära sig hantera omänskliga krafter samtidigt som en röst i hans huvud vill skapa kaos i världen. I trailern från filmen går det att se huvudkaraktären Venom bita av huvudet av en minst sagt olyckligt lottad person. Med andra ord tyder mycket på att det kan bli en mörkare och mer brutal Marvel-film att vänta i höst än vanligt.

Filmen Venom produceras av Columbia Pictures och huvudkaraktären Venom räknas som en del av Marvels universum och en spinoff på Spidermanfilmerna. Filmen regisseras av Ruben Fleischer, tidigare känd från filmer som Zombieland och Gangster Squad. Medverkande i filmen gör även skådespelarna Riz Ahmed, Woody Harrelson och Michelle Williams. 

Venom har biopremiär i Sverige den 5 oktober.

Se trailern här:

Dela på Facebook
Tweeta