Will Smith delar första bilden från Bad Boys 3

"Bad Boys for Life" får premiär tidigt år 2020 – och det återstår att se om 50-plussarna fortfarande har vad som krävs för att inte göra "Bad Grandpas" av det hela. Se första bilden från inspelningen här.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-01-31 09:38  |  Lästid: 2 minuter

Snart är våra favorit-badcops tillbaka med den efterlängtade uppföljaren av actionfilmserien ”Bad Boys”. Och den med en släng åldersnoja mår nog inte bättre av att den senaste filmen ”Bad Boys 2 ” släpptes för hela 16 år sedan. Feel old yet?

Några som ännu inte verkar skymta för gråhårighet i kalufserna är huvudskådisarna Will Smith och Martin Lawrence, som båda nu hunnit sig en bit över 50-sträcket, men uppriskande nog på sociala medier friskt stoltserar som om filmen vore deras breakthrough. 

Därför känns det förstås extra spänningsfullt att se om de numera 50-åringarna lyckas ta sig tillbaka till sina ökända bad cop, bad cop-manér och vifta lika trovädigt med pistolerna som tidigare, eller om det snarare blir ”Bad Grandpas” av det hela.


En sak är åtminstone säker, och det är att filmens storstjärna Will Smith känner en stor hype inför inspelningen, och det är inte heller något han hymlar med. Nu har stjärnskådisen delat den första inspelningsbilden med filmkaraktärerna. 

Inspelningarna pågår just nu för fullt och det har även släppts detaljer om filmens handling.


Enligt Production Weekly kommer berättelsen kretsa kring en drogkartell som har satt en måltavla på Mikes (Will Smiths) huvud. Något som gör att Miami-snutarna måste agera kvickt för att sätta stopp för kartelledaren Armando Armas.

Även om de flesta detaljerna kring den nya filmen fortfarande är oklara, verkar det i alla fall solklart att Will Smith är peppad för att ge sig tillbaka in i rollen som Mike Lowrey. Och det var en älskvärd entusiasm i riktig Will Smith-anda som återigen visades upp för några månader sedan, när han la ut en Instagramklipp med Lawrence för att fira den nya filmen.

Tidigare förra året la Smith även ut bilden som syns nedan på sin Instagram, för att ännu tydligare markera vad som är på gång.

Visa det här inlägget på Instagram

It’s been a LOOOONG time Coming. But now it’s Here! @BadBoys For Life We back!! @martinlawrence


Ett inlägg delat av Will Smith (@willsmith)

Bad Boys for Life får premiär tidigt år 2020.

Läs också:Dela på Facebook
Tweeta