7 hörlurar för ljud- och stilkräsna audiofiler

Ute efter lurarna som gör jobbet lika bra för ljud som utseendemässigt? King handplockar favoriterna.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-02-04 14:55  |  Lästid: 4 minuter

1. Nura Nuraphone G2

7 hörlurar för ljud- och stilkräsna audiofiler

Glöm brusreducering och överdesignade hörselkåpor. Skräddarsytt ljud är det nya svarta bland hardcore-audiofiler, och Kickstartersuccén Nura går i bräschen med debutmodellen Nuraphone. Den innovativa in-ear/over-ear-hybriden, utvecklad av ett gäng australiensiska läkare och forskare, mäter din hörsel med hjälp av ljudvågor och skapar en unik ljudprofil baserat på resultatet, allt för en maximerad ljudupplevelse.

Lite som kontaktlinser, fast för dina öron. Eller en skräddarsydd kostym, för den delen. Den unika hybriddesignen genererar inte enbart föredömlig passiv brusreducering, utan bidrar också till att förmedla den tajtaste hörlursbas som går att köpa för pengar. Addera 20 timmars batteritid, smidiga touch-knappar och en funktionell app och du får ett av de mest intressanta tillskotten på hörlursmarknaden på mycket länge. Finns att köpa här
4 490 kr.

2. Sony WH-1000XM3

7 hörlurar för ljud- och stilkräsna audiofiler

Det finns ett före och ett efter brusreducerande hörlurar. Att sätta sig på en långflight utan ett par fulladdade over ear-lurar ter sig allt mer otänkbart ju äldre och mer ljudkänslig man blir.

En till synes enhällig kritikerkår hyllar Sonys nya skrytlurar WH-1000XM3 som världsbäst i kategorin, vilket onekligen väcker ett visst habegär. Finns att köpa här.
3 990 kr.

3. Marshall Mid A.N.C.

7 hörlurar för ljud- och stilkräsna audiofiler

Svenska Zound Industries attitydfriska Marshall-lurar har varit en King Kröner-favorit sedan start och är, med sin ovanligt lyckade kombination av rock’n’roll-design och ljudkvalitutta, snart lika ikoniska (well …) som sin larmande gitarrstärkarförlaga.

Det senaste tillskottet i lurlinjen – Mid A.N.C. – är Marshalls första modell med aktiv brusreducering – perfekt för att skala bort högljudda kollegor i öppna kontorslandskap och skrikande bebisar på långflygningar. Det trådlösa ljudet räcker upp till 20 timmar med brusreducering på, och 30+ h utan.

Anslut lurarna trådlöst med bluetooths aptX-teknik med hög bithastighet och minimalt med synkproblem, och avnjut rörelsefrihet på upp till 9 meter. Plus i kanten för det gitarrcaseinspirerade resefodralet i slitstark vinyl och rött sammetsfoder. Finns att köpa här
1 990 kr.

4. Beoplay H4

7 hörlurar för ljud- och stilkräsna audiofiler

B&O:s avskalade hörlurar i flätad textil, lammskin och aluminium är stilmässigt svårslagna. Den danske ljudmästaren har alltid tagit sin design på blodigt allvar och därmed förstås format lurarna så användarvänliga och moderna som det bara går. 

Lurarna är utrustade med 40 mm drivenheter och kan därmed leverera rikt, precist ljud över hela den hörbara frekvensens skala. Med den integrerade mikrofonen och on-ear fjärrkontroller ska det även gå bra att ta emot och hantera samtal utan att behöva plocka upp telefonen från väskan eller fickan. Simpelt och smidigt, tycker vi.

Finns att köpa här.
3 250 kr. 

5. Beats Solo3

7 hörlurar för ljud- och stilkräsna audiofiler

Beats Solo3 Wireless är en värdig uppföljare med ett djärvt utseende, avskalad design och vridbara öronkåpor som ger hörlurarna en naturlig passform för bästa möjliga komfort och ljudkvalitet. De inbyggda reglagen på öronkåpan låter dig probemfritt spela musik, svara på samtal, justera volymen och aktivera Siri när du är på vift. Finns att köpa här.
1 990 kr.

6. JBL – E65BTNC

7 hörlurar för ljud- och stilkräsna audiofiler

Med en batteritid på 24 timmar i Bluetooth-läge och 15 timmar med aktiv brusreducering påslagen är JBL E65BTNC ett toppenval för den på resande fot som vill plöja hela musikbiblioteket.

Det går även att växla från att spela musik på en bärbar enhet, till att svara på ett telefonsamtal via en annan, vilket förhindrar att du missar ett samtal medan du lyssnar på musik eller tittar på en film. Den inbyggda mikrofonen ska även ge kristallklart ljud under samtal, och med en mjuk, bekväm huvudbygel i textil och formanpassade öronkåpor, gör lurarna även jobbet att kombinera stil med komfort. Finns att köpa här.
1 890 kr.

7. Bose QC35 II

7 hörlurar för ljud- och stilkräsna audiofiler

Bose har gjort sig kända för en brusreducering i världsklass. Lurarna har bland annat en åtgärdsknapp som låter dig välja mellan tre olika brusreduceringsnivåer, samt ett brusavvisande system med dubbla mikrofoner som ska leverera klara samtalsljud även i blåsiga och bullriga miljöer.

Bose QC35 II ger upp till 20 timmars trådlös speltid per fulladdning och har tagits fram av förstklassiga material som ska få lurarna att sitta bekvämt hela dagen. Finns att köpa här.
3 999 kr.

Dela på Facebook
Tweeta