Aeris färdigblandade drinkar är sommarens smartaste lifehack

Slut på skakandet.

Joel Ågren
Joel Ågren  |  Publicerad 2022-06-28 08:44  |  Lästid: 2 minuter

Få saker kan få i gång en sommarfest som en perfekt skakad fördrink. Att blanda dem med tillfredsställande resultat kan vara desto knepigare, i synnerhet om det står många törstiga på gästlistan. Tur då att det finns andra som kan göra grovjobbet åt dig.

Efter en lyckad lansering i Danmark 2021 kommer nu Aeris Cocktails till Sverige och Systembolaget. Den danska drinkproducenten – som bland annat gjort sig ett namn genom stilriktiga samarbeten med modevarumärken som Tom Ford, Tommy Hilfiger och Ganni – utmärker sig med färdigblandade premiumcocktails som, till skillnad från mycket annat i samma segment, faktiskt smakar riktigt bra.

För medgrundaren Nik Neubauer, som drivit egen bar i Barcelona och bland annat jobbat som barchef på Geist och Apollo Bar i Köpenhamn, är bra råvaror A och O för en lyckad cocktail, vilket också är en av hemligheterna bakom framgångarna. En annan är såklart de Instagramvänliga flaskorna som knappast behöver skämmas för sig i hemmabaren.

Aeris har i dag ett habilt utbud med sex olika färdigblandade drinkklassiker: Whiskey sour, Espresso martini, Negroni, Old fashioned, Picante och Tommys margarita. Föredrar du att provsmaka inför köp serveras drinkarna bland annat i baren på Villa Dagmar, Hotell Lydmar och Grand Hôtel i Stockholm lagom till industrisemestern. 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-06-28 08:44