Appen Maîtres ska göra dina restaurangbesök enklare

Den nya appen Maîtres ska ta dina restaurangbesök till en ny nivå. Med appen slipper du sitta och vänta på notan – och kan dra direkt när du ätit klart. Dina besök sparas också i appen – så restaurangen kan se om du är en stammis och på så vis också ge dig lite bättre och snabbare service.

Victoria Petersson  |  Publicerad 2017-10-10 09:25  |  Lästid: < 1 minuter

Det är ägarna på bland annat restaurangen Vassa Eggen i Stockholm, som har tagit fram appen. Målsättningen är att ta restaurangbesöken till nästa nivå – och lanserar en ny betallösning som är kopplad till gästens kontokort, och likt Uber så betalar du direkt i appen. 

Från början var appen tänkt för att synliggöra stammisar, men har nu alltså utvecklats till en boknings- och betalningsapp. 

I appen kan besökare hitta restauranger, boka bord, betala, dricksa och betygsätta sitt besök direkt i appen och personalen kan se gästernas profil och anpassa servicen efter detta. 


– Vi har tagit en redan etablerad process och förädlat den. Vår ambition med Maîtres är att skapa ännu bättre förutsättningar för både restaurang och gäst att förhöja restaurangupplevelsen. Att optimera kedjan från bokning till betalning genererar ökad lönsamhet för restaurangerna och bättre service för gästen, säger Lotta Brattin, CEO på Maîtres.

Appen Maîtres ska göra dina restaurangbesök enklare

Maîtres lanseras i oktober 2017 och är då kopplad till restaurangerna Bardot, Brasserie Balzac, Boqueria, Kommendören, Urban Deli, Vassa Eggen, TAKO och Tennstopet. I samband med lanseringen går Maîtres även ut i en andra investeringsrunda. Dela på Facebook
Tweeta