Björn Borg och Myrqvist lanserar den perfekta vårsneakern

Sportigt möter dressat när sportjätten Björn Borg och eleganta skomakaren Myrqvist lanserar den gemensamma tennissneakern Båstad.

Rasmus Blom  |  Publicerad 2024-03-23 16:15  |  Lästid: 2 minuter

Sportvarumärket Björn Borg går bättre än någonsin. Om det beror på vd:n Henrik Bunges obligatoriska träningspass för alla medarbetare är svårt att säga, men klart är att företaget slår omsättningsrekord gång på gång.

Nu inleder sportjätten ett samarbete med varumärket Myrqvist som gjort sig ett namn för sina prisvärda dressade skor. Samarbetet kommer i form av en sneaker vid namn Båstad. Som namnet antyder har vi att göra med en tennismodell av klassiskt snitt.

– Vi är glada över samarbetet med Myrqvist och ser fram emot att få lansera den till våra kunder. Skon är en perfekt matchning mellan vår passion för sportmode och Myrqvists expertis inom skodesign och kvalitet, säger Emma Bengtsson, Marketing Director på Björn Borg.

Modellen kommer i två olika utföranden, vit och beige, för både dam och herr.

– Vi står stadigt i vår tradition av klassiska och formella skor, men vårt sikte är att kunna erbjuda stilsäkra skor för alla tillfällen. Att tillsammans med Björn Borg nu utöka vårt utbud med denna sneaker är något som möter efterfrågan på just det, säger Myrqvists vd och grundare Sebastian Öhrn.

Sneakern kommer att säljas i Myrqvists och Björn Borgs egna kanaler samt hos utvalda återförsäljare.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2024-03-23 16:15