Christian Bale och Matt Damon i Ford v. Ferrari – andra trailern till höstens fartfyllda film

Andra smakprovet från höstens storfilm om 60-talets stora tvekamp mellan Ford och Ferrari i det legendariska racingloppet Le Mans.

Pär Brandt  |  Publicerad 2019-09-18 11:09  |  Lästid: < 1 minut

I somras fick vi vårt första smakprov på vad som kommer att bli hösten stora bilfilm, ”Ford v. Ferrari”, som landar på bioduken 15 november. Nu har även den andra trailern från storfilmen släppts och alla racingälskare där ute blir nog allt annat än missnöjda. De två racingförarna Carroll Shelby och Ken Miles är lika småsluga båda två, på olika sätt, men det krävs att de jobbar ihop för att få Ford att knäcka Ferrari. Ett samarbete som inte är helt väloljat, om man ska uttrycka det milt.

Ford vs Ferrari – andra trailern av höstens storfilm bjuder på mer racing och action
Matt Damon intar rollen som den amerikanske racerföraren och bilkonstruktören Carroll Shelby.

Regissören James Mangold har haft ett noggrant fokus för att filmen ska kännas så realistisk som det bara går och har därför undvikt att ta vissa genvägar med animeringar och specialeffekter. Därför innehåller filmen bland annat riktiga bilar och racerförare som faktiskt blåser på i full fart, för att skapa en så äkta filmmiljö som möjligt.

Filmbolaget 20th Century Fox säger sig ha Oscars-ambitioner. Huruvida filmen håller nivå för en Oscarsstatyett vet vi efter att den fått biopremiär 15 november.

Se nya trailern här

Artikeln publicerades först på Auto Motor & Sport.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-09-18 11:11