Det är kanske dags att du kikar närmare på en ”brun utan sol”-rutin

Om du bara ska följa ett av Hulk Hogans skönhetstips i höst, låt då hans mycket konsekventa solbränna bli din vägvisare i mörkret. Denna långa vinter är allt fusk tillåtet.

Tom Cehlin  |  Publicerad 2020-11-18 10:30  |  Lästid: 2 minuter

Liksom solarium dras ”brun utan sol”-produkter med ett dåligt rykte. Ett löjets orangeglittrande skimmer. Men med tanke på årets uteblivna solsemester så borde du kika närmare på skönhetsbutikernas gyllene hylla. Dagens produkter är nämligen något helt annat än förr. Glöm ränder, fläckar och orange händer – ett par droppar ger klädsam lyster även under årets mörkaste månader. Tan-Luxe The Face, 459 kr.

Bronsplats

Dior Bronze Self-Tanning Liquid Sun 

Lyxig mist som ska ge en jämn lyster som intensifieras dag efter dag. Ett par dagars vila i veckan rekommenderas kanske därför. 635 kr.

Obeska droppar

Clarins Glow Booster for Face

Ett smart sätt att slippa en fläckig fejkbränna är att använda en produkt som denna, där du blandar några droppar i en annan hudvårdsprodukt. Ger ett jämnt resultat och återfuktar också huden. 295 kr. 

Tropisk dusch

St Tropez Self Tan Mist

Tropiskt doftande mist som är en uppiggande upplevelse i höstmörkret. Ingredienserna inkluderar grön mandarin, tropisk hibiskusblomma och hyaluronsyra. Resultatet syns redan efter några timmar. 325 kr. 

Fuska med stil

Tom Ford Bronzing Gel

Tom Fords mustigt doftande modeimperium byggdes på en stor dos brunbränd hud. Inte är det konstigt att märkets gel ger ett perfekt solkysst resultat. 520 kr. 

Doften:

Om en genväg till den perfekta solbrännan inte är nog så har det nystartade doftföretaget Cray-yon en lösning för den resesugne. Bakom det nystartade företaget hittas paret bakom nischparfymeriet Agonist. Själva doften beskrivs som en träig och romantisk biljett till en plats där man möter toner av nejlika, rosor och bärnsten. Inte Sverige i slutet av november, alltså.

Passport Amour, Cra-Yon. 795 kr. 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-11-18 10:32