5 smakfulla drinkar från cocktailbaren Le Hibou

Le Hibou är den eleganta cocktailbaren på boutiquehotellet Bank Hotel i centrala Stockholm. King lånar recepten från några av de bästa drinkarna.

Rasmus Blom  |  Publicerad 2019-12-16 15:11  |  Lästid: 2 minuter

Uppe bland takåsarna mellan Nybrokajen och Kungsträdgården i hjärtat av Stockholm ligger Le Hibou (ugglan på franska). Den parisiska våningen högst upp på Bank Hotel med utsikt över Strandvägen och Nybroviken har på kort tid seglat upp som en av Stockholms bästa cocktailbarer.

Vi på King fick äran att provsmaka oss igenom Le Hibous nya cocktailmeny och nedan följer ingredienserna till några av våra favoriter. Testa att göra dem hemma eller unna dig ett besök på Le Hibou. Skål.

Burrowing (alkoholfri)

Gulbeta, citronverbena och tonic.

Pharaoh

Cognac, rom, hasselnöt, grädde, ägg, och muskot.

Short Eared

Morot, vodka, sherry och lönnsirap.

Amazonian Pygmy

Gin, vermouth, bergamot, olivolja och svartpeppar.

Murano

Hallonsorbet och champagne.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-12-16 15:11