Fem favoriter från Heron Prestons Calvin Klein-kollektion

Denim och kalsonger åt alla.

Tom Cehlin  |  Publicerad 2021-04-30 10:58  |  Lästid: 2 minuter

Även om tanken på samarbetskollektioner kanske inte får snålvattnet att rinna för de flesta av oss, så händer det då och då att en kollektion väcker något slags begär. Ett sådant exempel är streetwearsnillet Heron Prestons nya kollektion för Calvin Klein.

Heron Preston gjorde sig ett namn när han var med och grundade streetwearmärket Been Trill. Han har gjort kollektioner för Nike och samarbetat tätt med Virgil Abloh och med Kanye West till dennes Yeezy-kollektioner och album-merch.

Tillsammans med det amerikanska underklädesföretaget har Preston tagit fram en kollektion inspirerad av företagets arkiv. Kollektionen inkluderar allt från denimjackor till solglasögon, och en massa kalsonger. Fokus ligger på basplagg med uppdaterade skärningar och färgval. Den 90’s-osande kampanjen frontas av namn som Nas och Lil Uzi Vert.

– Vi försökte ge ny form och utveckla ett nytt affärsspråk, samtidigt som vi hyllar och respekterar Calvin Kleins kultur, erfarenhet och historia, säger Heron Preston själv i ett sparsmakat pressmeddelande.

Kollektionen finns ute på calvinklein.com nu.

Scrolla ned för att kolla in Kings fem favoriter från kollektion:

Jeansjacka, 2 400 kr.
Kalsonger, 1 100 kr.
Sweatshirt, 1 700 kr.
Canvasväska, 1 900 kr.
Jeans i rak modell, 2 000 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-04-30 10:59