Fred Perry nyöppnar butik på Södermalm i Stockholm

Fred Perry bygger om och ut butiken på Bondegatan i Stockholm – kommer att erbjuda designsamarbeten med bland annat Raf Simons och Margaret Howell.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-06-13 12:24  |  Lästid: < 1 minut

Nu slår portarna upp för Fred Perrys nya butik på Bondegatan 46 i Stockholm. Efter en omfattande renovering har butiken fått en större yta på 100 kvadratmeter och är därmed dubbelt så stor som tidigare.

Butikens öppning är startskottet för ett helt nytt koncept som enligt distributören GSL handlar om att skapa olika rum som ska förstärka en unik kundupplevelse. Ytan har designats i en minimalistisk stil och består av inslag av industriella material som betong, sten och trä. I butiken ska förutom det ordinarie sortimentet även en rad olika samarbetskollektioner erbjudas som modeföretagets samarbeten med bland annat Raf Simons, Miles Kane, Nicholas Daley och Margaret Howell.

Det brittiska varumärket är idag ett av världens största sportmärken och var även ett av de första som lyckades kombinera sport och mode på ett banbrytande vis. Det hela började med de legendariska bomullspikétröjorna som är varumärkets kanske mest ikoniska plagg, och för att berätta mer om plagget så är en hel vägg i den nya butiken inredd med pikéer i olika akrylboxar som visar säsongens färgsättningar.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-06-13 16:09