Glädjande nyheter – snus med smak av gin släpps

Nu finns snuset som har smaksatts med Hernö Gin.

Redaktionen  |  Publicerad 2017-11-10 09:38  |  Lästid: < 1 minut

General Blended by Hernö Gin lanseras under fredagen, och produkten har en ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av gin samt eneträ, granbarr och citrus. 

I Swedish Match egna butiker kommer en dosa General Blended by Hernö Gin att kosta 53 kronor, och upplagan är begränsad till 90 000 dosor.

– Det känns jättekul att få lansera General Blended by Hernö Gin, vi inledde vårt samarbete med dem under 2016, när vi tillsammans tog fram årets General Kardus, som även den smaksattes med Hernö Gin. Den här gången har vi valt en annan tobaksblandning i en white-produkt, men med samma ambition om att ta fram ett välkryddat snus med en tydlig ton av gin kompletterad med citrus, säger Tove Lundgren, Brand Manager på Swedish Match.

General Blended by Hernö Gin kommer att finnas tillgänglig i samtliga Swedish Match Stores (Stockholm, Göteborg, Strömstad och Åre), samt påwww.swedishmatch.sewww.snusbolaget.se och på Gulf-macken i Härnösand. Den kommer också att finnas till försäljning på ett antal Östersjöfartyg.

Dela på Facebook
Tweeta