Grooming-redaktören tipsar: 5 produkter som ger ansiktet ett lyft

Är 2023 året du börjar sminka dig?

Daniel Lindström  |  Publicerad 2023-05-19 14:38  |  Lästid: 2 minuter

1. The Ordinary High-adherence Silicone Primer 

Syftet med en primer är att förbereda ansiktets hud för kommande sminkprodukter och förbättra sminkets hållbarhet genom att fixera det på plats. Prisvärda The Ordinarys primer återfuktar, mattifierar och slätar ut huden för optimal makeup-applikation. Huden ser fräsch, glansfri och felfri ut samtidigt som den förlänger din makeups hållbarhet. 90 kr.

2. Dior Addict Lip Maximizer 

När Dior visar sin herrkollektion i Paris designad av Kim Jones är modellerna sminkade av Peter Philips, världskänd makeupartist med den längsta av meritlistor. Philips använder Diors ikoniska läppglans Addict Lip Maximizer för att återfukta och ge läpparna volym. Du får slätare och fylliga läppar och kan välja mellan en rad olika finishes. 440 kr.

3. Tom Ford Concealer for Men 

En concealers uppgift är att täcka mörka ringar under ögonen, blemmor i huden eller spår eftrer rakning. Därför ska du välja en concealer som ligger så nära din egen hudton som möjligt. Tom Fords variant kan appliceras med fingrarna efter fuktighets- eller ögon-crème och arbetas enkelt in i huden. 460 kr.

4. Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer

Denna lätt färgade fuktkräm med SPF 30 återfuktar din hy och ger den en naturlig lyster samtidigt som den skyddar, stärker, vårdar och korrigerar hudens utseende. Kort och gott en unik formula som kombinerar hudvård och makeup. Applicera produkten på ren hud och klappa/dutta in den med hjälp av finger-topparna för en naturlig finish. 465 kr.

5. Mac Cosmetics Brow Set 

Buskiga och spretiga ögonbryn ser inte så kul ut, eller hur? Här är en gel för att forma ögonbrynen med borste samtidigt som du tillför lite glans. Kan också användas för att forma ögonfransar, polisonger, mustascher och skägg. Finns i såväl färgade som ofärgade varianter.  260 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-05-19 14:38