Kultklassade huset från Sopranos till salu

Den som alltid drömt om att leva som en äkta mafioso har nu sin stora chans. Åtminstone om hen är redo att betala uppemot 32 miljoner kronor.

Marlon Appelgren | Foto: HBO  |  Publicerad 2019-06-13 11:38  |  Lästid: < 1 minut

Huruvida huvudkaraktären Tony Soprano överlevde säsongavslutningen av den världshyllade tv-serien Sopranos får nog vid det här laget lämnas därhän. Men nu vet åtminstone världen vad som hände med hans pampiga och ikoniska New Jersey-villa. Huset som tillhörde Tony och Carmela Soprano i HBO:s succéserie har nu lagts ut till försäljning för inget mindre än 32 miljoner kronor.

Samma uppfart Tony Soprano traskade ner för i sin ikoniska morgonrock för att hämta morgontidningen. //Foto: Getty Images

Lyxhuset är inget annat än idealt för den som är ute efter att leva i äkta mafioso-vibbar och storleken på 520 kvadratmeter gör det inte särskilt klaustrofobiskt. I huset finns fyra sovrum, fyra badrum, två garage och ett gästhus.

Sopranos-huset ligger som välkänt från tv-serien beläget i North Caldwell, New Jersey och liknande bostäder i trakterna har sålts för mellan 15-18 miljoner kronor. Men med tanke på husets legendariska kultstatus är det inte konstigt att prislappen kryddats rejält. New Jersey-paret Recchia och hans fru Patti säljer hemmet själva för ett utropspris på 32 miljoner kronor, och ber alla som är intresserade att skicka sina erbjudanden samt bevis på kapital till dem via e-post till sopranoshouseforsale@gmail.com.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-06-13 11:42