Bäst på Instagram del 1

Sluta gå vilse på Instagram – Kings frispråkiga modechef Claes Juhlin listar de 20 bästa kontona just nu.

 |  Publicerad 2013-03-22 13:00  |  Lästid: 3 minuter
Bäst på Instagram del 1
Att kryssa i ”Follow” på följande Instagram-konton garanterar en piggare upplevelse varje gång du greppar din smartphone. Och det gör du ofta.
Bäst på Instagram del 1
Inget skejtproffs är lika bra på att fotografera som Arto Saari aka @artofoto.

@jamesfgoldstein

”James Goldstein är några hundra år gammal, bor i fläskigt John Lautner-hus i Los Angeles och kryssar ständigt mellan världens metropoler. Det här kontot fullkomligt översvämmas av supermodeller, NBA-basket och Goldsteins faiblesse för lika dyra som märkliga klädesplagg”

@hoskelsa

”Jag behöver väl knappast motivera varför någon ska följa Elsa Hosk på Instagram?”

Bäst på Instagram del 1
@tresbienshop är världens bästa webbshopp. Dessutom råkar den ligga i Sverige.

@menwithclass

”Inget klassiskt Instagram-konto i det avseendet av det bara är re-postade bilder, men det gör inget. Extremt mycket sprezza för pengarna.”

@terryrichardsonstudio

”Terry Richardson har ett frekvent uppdaterat Instagram-konto. Följ honom.”

@asvpxrocky

 ”Mycket mode och musik om A$AP Rocky får bestämma. Ett varningens finger för de minderåriga, det här kontot innehåller även en jävla massa gräsrökande och purple drank-drickande.”

@daniellindstrom

 ”Cafés modechef Daniel Lindström postar outtröttligt de senaste nyheterna från modevärlden. Ett bra konto om man vill få tips omolika plagg och accessoarer. En hel del löpning också.”

Bäst på Instagram del 1
@jamesfgoldstein bevisar att ålder på intet sätt är ett hinder för att kokettera sig med såväl supermodeller som amerikanska idrottsproffs.

 @frederik_la

”Frederik Andersen är Danmarks motsvarighet till Daniel Lindström. Med det sagt så kanske ni anar att innehållet på detta konto är just lite mer ”danskt”. Mer partaj och mindre jobb kort och gott.” 

@artofoto

”Jag följer säkert 150-200 skejtproffs på Instagram, men ingen av dem är lika bra på att fotografera som Arto Saari. Denna finne lever dessutom drömmen då han inte bara är en snygg jävel utan även bor i trevligt hus i West Hollywood med egen betongpool i trädgården.”

Bäst på Instagram del 1
”Mer partaj och mindre jobb”, @frederik_la är Danmarks motsvarighet till Cafés Daniel Lindström (och Kings Claes Juhlin?).

@tresbienofficial

”Sveriges och världens bästa webbshop enligt mig. Bara att gå in och följa för inspiration om de senaste och snyggaste plaggen.”

@virgilabloh

”Virgil Abloh är stylist och entreprenör och har bland annat satt ihop alla outfits Kanye West någonsin burit. Mycket streetwear.”

Nästa vecka: Resten av Claes Juhlins Instagram-favoriter. Mer Claes på @claesjuhlin.

Dela på Facebook
Tweeta