Så fixar du den perfekta brännan på en timme

Vad gör man när huden ser trött, sliten och grådaskig ut? Man behöver inte resa långt för att få en schysst sommarfräsch look. King ger dig tre tips som får din hud att bli gyllenbrun i februari.

Redaktionen  |  Publicerad 2015-02-05 15:14  |  Lästid: 2 minuter
Så fixar du den perfekta brännan på en timme
Undvik att spraya dig som Ross i Vänner.

1. St.Tropez Self Tan Sensitive Bronzing Lotion (för ansiktet)

En lättabsorberande ansiktskräm som är mycket fuktgivande. Kombinera daglig hudvård med brun utan sol. Passar perfekt för den känsliga huden och för killen som vill ha en mjuk, solkysst hud.
489 kr (200 ml).

2. St. Tropez Gradual Tan (för ansiktet)

Så fixar du den perfekta brännan på en timme

Perfekt för den som vill ha en gyllenbrun eller mer intensivbränna som byggs upp gradvis. Använd krämen som en vanlig hudlotion varje dag för att få en snygg, naturligt solbränd ton. Undvik ögonbryn och hårlinjer. Krämen är berikad med Aloe, som gör din hud mjuk och smidig.
249 kr (50 ml).

Så fixar du den perfekta brännan på en timme

3. St. Tropez Self Tan Express (för kroppen)

För dig som vill ha en solbränna på en gång rekommenderas Self Tan Express. På bara 1-3 timmar har du en snygg solbränna som håller i ca 4-6 dagar. Ju längre du låter moussen sitta i innan du sköljer av den, desto mer färg får du. Efter en timme har du en lätt solkysst ton, efter två timmar en gyllenbrun bränna, efter tre timmar en djup och intensiv bränna.
300 kr (200 ml).

Så gör du: För bästa resultat ska man peela området innan användning av brun utan sol. Scruben rengör på djupet och tar bort döda hudceller som en vanlig rengöring inte kommer åt. Börja med att fukta området med ljummet vatten och därefter masserar du in scruben med små rörelser. Låt den sitta några minuter. Skölj sen. Applicera sedan brun utan sol för att få en jämn och fin ”bränna”. Testa alltid krämen först på ett litet område på kroppen (handleden) 24 timmar innan användning, för att undersöka eventuell överkänslighet.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-06-19 17:12