Se Taron Egerton glänsa som Elton John i trailern för ”Rocketman”

Biografin om Elton John släpps på bio i vår.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-02-20 13:10  |  Lästid: < 1 minut

Brittiske skådespelaren Taron Egerton är kanske mest känd för sin insats som den kostymklädde agenten ”Eggsy” i Kingsman-filmerna. Nu är han snart tillbaka med en ny huvudroll, och denna gång är det en film som peggar upp för megapotential.

Förväntnignarna för vårens storfilm Rocketman är, som man i dessa sammanhang brukar säga, skyhöga och något som spänner bågen lite extra är inte bara en lovande produktionstrupp. Det är även att Egerton chockar med en oanad sångtalang.

I Rocketman spelar Taron Egerton musiklegenden Elton John, och det bästa av allt är att han sjunger alla hitsen i filmen själv. För regin står ingen annan än Dexter Fletcher, som passande nog kommer direkt från dundersuccén ”Bohemian Rhapsody”, den flerfaldigt oscarsnominerade biografin om Freddie Mercurys liv.

Rocketman följer den fantastiska resan och förvandlingen av den blyge pianomusikern Reginald Dwight till internationella superstjärnan Elton John. En berättelse om hur en liten stadspojke blev en av de mest ikoniska figurerna någonsin i popkulturens historia.

Se Taron sjunga ”Tiny Dancer” här: 

Läs också:


Dela på Facebook
Tweeta