Virgil Abloh släpper smycken för Louis Vuitton

Streetwear-mogulen numero uno släpper nytt, snyggt bling-bling med Louis Vuitton. Se bilderna från kollektionen här!

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-06-07 12:49  |  Lästid: 2 minuter


Franska modehuset Louis Vuitton är nu aktuella med en smyckeskollektion som designats av varumärkets numera frontfigur och designchef Virgil Abloh.

Kollektionen är den första smyckekollektionen från Abloh sedan han tillträde sin post på Louis Vuitton förra året och består av halsband, armband och ringar. I samlingen introducerar Louis Vuitton även en helt ny kedja som tagits fram med inspiration från kubanska länkkedjor som inte sällan syns runt halsen på hiphop-artister. Kedjorna släpps i en flerfärgad version som ska referera till regnbågens färger och är en hyllning till mångfald.

Se smyckena från kollektionen här


Virgil Abloh har gjort sig känd för att vara bra på att nå ut till millenniegenerationen, något inte minst framgångarna med streetwearmärket Off-White visar. I dag har märket 7,5 miljoner följare på Instagram (hans privata konto har 4 miljoner). Abloh har tidigare jobbat med en mängd olika märken, som Nike, Jimmy Choo, Moncler, och i maj släppte han även ett gäng limiterade mattor från ett pågående projekt tillsammans med svenska möbeljätten Ikea.

Virgil Ablohs smyckeskollektion för Louis Vuitton finns i utvalda butiker och på varumärkets hemsida.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-06-07 13:58