Svenska företaget gör världens dyraste Apple Watch-fodral

Pimp my Apple Watch för sisådär 160 000 kronor.

Joakim Almén  |  Publicerad 2022-08-26 12:52  |  Lästid: 2 minuter

Om du har drabbats av diamantfeber, har alldeles för mycket pengar över på extravaganskontot och önskar att din Apple Watch såg lite mer exklusiv ut så får det här klicket anses som väldigt befogat.

Det svenska lyxmärket Golden Concept har nämligen precis släppt det dyraste Apple Watch-fodralet i världshistorien, vilket i sig får anses vara en bedrift bara det.

Svenskföretagets senaste fodral Golden Concept Diamond Edition är världens första och enda Apple Watch-fodral designad med riktiga diamanter. Varje fodral är prytt av 443 diamanter med ”exceptionell klarhet, färglöshet och skärning” och är hugget från ett enda block av titan.

Fodralen passar till Apple Watch 7 och kommande Apple Watch 8. Ska du klippa till på ett diamantutsmyckat fodral får du både vara snabb och hosta upp en ansenlig mängd kronor – Golden Concept Diamond Edition tillverkas enbart i sju armband och kostar 15 000 amerikanska dollar, nästan 160 000 kronor.

”Diamanter är speciella: de förkroppsligar samtidigt både delikatess och styrka. Diamanter representerar extrem elegans men också extrem hållbarhet – liksom Golden Concepts produkter. Det är därför vi bestämde oss för att skapa världens första Apple Watch-fodral med riktiga diamanter. Vi har valt att göra bara sju stycken eftersom sju är ett nummer som är av unik betydelse för många kulturer runt om i världen, precis som diamanter”, säger Puia Shamsossadati, VD och grundare av Golden Concept.

Spana in fler bilder på världens dyraste Apple Watch-fodral nedan!

Artikeln publicerades ursprungligen på Kings syskonsajt Café.se.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-08-26 12:52