Magnus Nilsson driver Fäviken Magasinet, utnämnd till en av världens bästa restauranger. Foto: Sanna Dahlén

Stjärnkocken: Därför ska du äta McDonalds cheeseburgare upp och ner

Stjärnkocken Magnus Nilsson delar med sig av ett revolutionerande trick.

Har du några guilty pleasures när det kommer till mat?

– Jag delar inte in mat i fin- och fulkultur. Jag kan uppskatta en kebabpizza lika mycket som femstjärning fine dining.

När åt du på McDonalds senast?

– Det var några år sedan nu. Max frekventerar jag mer oftare. På deras restaurang på Arlandas inrikesterminal har jag definitivt synts till ett par gånger. Men McDonalds lilla cheeseburgare är inte dum alltså. Inte dum alls. Vill du ha ett tips?

Hemskt gärna.

– Pröva att äta deras cheesburgare upp och ner nästa gång. Då kommer den inlagda gurkan i direktkontakt med tungan vilket ger en helt annan smakupplevelse.

Lifehack!

– En smakrevolution!