7 grymma halsdukar för vinterkylan

Vår modebloggare Philip Conradsson utser de sju snyggaste halsdukarna just nu.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-12-27 08:59  |  Lästid: 2 minuter

Under vinterns kyligaste dagar är en rejäl halsduk alltid ett nödvändigt plagg i garderoben. I dagens artikel har vi valt att presentera ett gäng halsdukar som adderar extra finess och form i vintermörkret. Men det sagt har vi denna gång valt bort de enfärgade halsdukarna och i stället satsat på de i färg eller mönster. Precis vad man behöver för att förhöja en i övrigt nedtonad klädkombination under vinterhalvåret.

Eton

Den olivgröna halsduken från Eton är ett otroligt smart val för den som söker något i färg som inte tar över. Halsduken kommer i ett vitprickigt mönster som blir både sobert och elegant att matcha till den marina, gråa, bruna eller beigea jackan.

Ni hittar halsduken här.

7 grymma halsdukar för vinterkylan

Johnstons of Elgin

Den rutiga halsduken anses många gånger vara minst lika klassisk som den enfärgade, framförallt när den är i en sober färgskala. Halsduken från Jonstons of Elgin är vävd i Skottland i hundra procent kashmir som ger både lyster och en otrolig värme när den som mest behövs.

Ni hittar halsduken här.

7 grymma halsdukar för vinterkylan

Zara

När vi satsar på färg satsar vi ordentligt. Därför har vi valt ut ett mycket prisvärt alternativ från Zara som innehåller i stort sett alla regnbågens färger och piggar upp vilken tråkig överdel som helst. Tänk på att matcha till en i övrigt nedtonad färgskala och låt halsduken hamna i fokus.

Ni hittar halsduken här.

7 grymma halsdukar för vinterkylan

A Day’s March

Den marinblå färgskalan är alltid enkel att jobba med. I detta fall har vi valt ett storrutigt alternativ från svenska A Day’s March som kommer i marin och vit färgkombination och i en voluminös storlek som verkligen värmer. Matchas perfekt till den klassiska marinblåa eller gråa rocken.

Ni hittar halsduken här.

7 grymma halsdukar för vinterkylan

Gucci

Guccis ikoniska ”GG” tryck introducerades redan 1970 och har sedan dess alltid varit en viktig del i varumärkets stilbildning. Halsduken från höstens kollektion är vävd i Italien och kommer i en ull/silke blandning som ger fantastisk komfort och mjukhet mot halsen. Matcha tillsammans med din beigea, bruna eller marinblåa jackan för ett både medvetet och stilsäkert uttryck.

Ni hittar halsduken här.

7 grymma halsdukar för vinterkylan
Dela på Facebook
Tweeta