Se årets kommande trender – live från Louis Vuittons herrvisning på modeveckan i Paris

Tongivande lyxvarumärket Louis Vuitton presenterar årets höstkollektion på modeveckan i Paris – och du är bjuden!

Rasmus Blom  |  Publicerad 2023-01-18 07:03  |  Lästid: < 1 minuter

Som vanligt så här års råder febril aktivitet på världens modehus. Huvudstädernas modeveckor avlöser varandra för att presentera årets höst- och vinterkollektioner. Efter herrmodemässan Pitti Uomo i Florens med sina skräddade aktörer och modeveckan i Milano med varumärken som Gucci och Prada har turen kommit till Paris.

Inbjudan till Louis Vuittons herrmodevisning i Paris för hösten 2023.

Som världens främsta lyxmodehus hör Louis Vuittons visning till en av Parisveckans stora höjdpunkter där man får en bra överblick över höstens modetrender. Vem som tar över designansvaret på Louis Vuittons herravdelning efter hyllade Virgil Ablohs sorgliga bortgång 2021 är fortfarande oklart, men enligt Vogue Business ska New York-baserade varumärket KidSupers grundare Colm Dillane anlitats som gästdesigner inför visningen. FW23-visningen ska även innehålla scenografi av Lina Kutsovskaya och en introfilm av de franska regissörerna Michel och Olivier Gondry.

King kommer vara på plats i Paris och du som Kingläsare kan även följa showen live framför skärmen. Bänka dig här klockan 14.30 torsdagen den 19 januari och se visningen nedan för att se åt vilket håll modevindarna blåser i höst och vinter. Visningen går även bra att se i efterhand.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-01-18 10:17