Comeback för cowboymodet när Pharrell Williams visade sin nya Louis Vuitton-kollektion

Damma av bootsen och plocka fram jeansskjortan – 2024 gör cowboymodet storstilad comeback i den manliga garderoben. Det har LV-designern Pharrell Williams bestämt.

Rasmus Blom  |  Publicerad 2024-01-19 17:44  |  Lästid: 2 minuter

Designern, artisten och världsstjärnan Pharrell Williams, som förra året tog över rollen som herrdesigner på Louis Vuitton efter bortgångne Virgil Abloh, bjöd på denim, cowboyboots, fransjackor, breda hattar och ett oväntat Timberland-samarbete när han sparkade in saloondörrarna till hösten 2024.

Stämningsfull västernkuliss under Louis Vuittons herrmodevisning.

Herrkollektionen – Pharrells tredje i ordningen för det franska modehuset – visades upp med buller och bång under den pågående modeveckan i Paris som en lyxig hyllning till den klassiska västerngarderoben med influenser från både cowboys och den amerikanska ursprungsbefolkningen.

King och 1 200 andra gäster var på plats under modevisningen (samt backstage efter showen), med alla möjliga från Bradley Cooper till Venus Williams, på nöjesparken Jardin d’Acclimatation bakom varumärkets eget konstmuseum Fondation Louis Vuitton. Här är våra favoritlooks.


Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2024-01-19 18:00